dilldallholom

Alternativ rock fra Norge

Norske favorittplater: dilldall holom – dr. ja 2002 + fra munchausen med kofix 2009

«Døden er en dårlig parkert bil som blunker til deg»
– tekstutdrag fra «Kom hit Jon»
Advarsel fra Helsedilldirektoratet: (Trykt på cd-utgaven)
Denne resept inneholder ord som i en gitt rekkefølge kan støte kjernefamilier, torpedoer, fisker, fiskere, gravide, strebere, pessimister, Jon, suicidale, utvandrere, insekter, jomfruer, kapitalister, dyr, prester, alkoholikere og andre likere. Om du likevel ønsker å åpne Dr. Ja’s resept vil du med fare for din mentale hygiene trå inn i Dilldallholom’s vidunderlige vridde verden.
Prolog: En kompis av meg ved navn Terje Lie (Terry Lee Lewis) hadde hørt noe vridd, snål og vidunderlig syrete rock på radioen. Han spurte meg om jeg hadde hørt om Dildallholom, også kalt Dilldall Holom? Jeg svarte nei, men var ikke sein om å leite etter sakene på nettet. Fikk høsten 2004 kun ett treff, og det var ikke til bandet. Lurte fælt på hva jeg skulle gjøre, men fikk en lys ide om å spørre mine kjære helter i et annet Skiensband, Neperud. De visste råd, og jeg kom i kontakt med Jørn Andersen, nåværende mellotronist og gitarist i Dilldall Holom. Han sa de hadde noe på gang igjen, og sendte meg det jeg ville ha – vinulutgaven av «dr. ja». Pakken jeg fikk inneholdt ett stykk rød vinyl pluss cd-utgaven av samme plate. Jeg fikk vinyl nr. 33 av totalt 172. Før jeg visste ordet av det var jeg utrygt plassert i Dilldall Holom’s vidunderlige vridde verden. Advarselen fra Helsedilldirektoratet tok jeg med lunken fatning.

Les mer her


Kategorisert som Nyheter

Gi en kommentar